X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 31 de marzo y se habla de coronavirus textil CALZADO l'alfas del pi benidorm

el dissabte 18 de gener a les 20.30 hores

Albert Salazar arriba al Teatre Arniches amb 'A.K.A.'

14/01/2020 - 

ALICANTE. L'Institut Valencià de Cultura presenta aquest cap de setmana a Alacant l'obra A.K.A. (Also Known As), de Flyhard Productions. La funció tindrà lloc al Teatre Arniches el dissabte 18 de gener a les 20:30 hores. Conta la història de Carlos, un xic en edat adolescent i adoptat de l'estranger, que es veu embolicat en un conflicte que trontolla els seus fonaments, les seues arrels i la seua identitat. Una ficció que vol posar de manifest el problema dels prejudicis en la societat moderna.

La responsable de la Unitat Territorial de l'IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha explicat que "és molt interessant el conflicte sobre la identitat que es planteja en l'obra: hi ha una gran diferència entre el que una persona sent que és i el que la societat determina que eres". Garijo hi ha afegit sobre l'obra que "A.K.A. és una obra tremendament interessant perquè la duresa de la vida no té miraments; aquesta es pot presentar amb tota la cruesa malgrat la joventut del protagonista".

L'obra, escrita per Daniel J. Meyer, està dirigida per Montse Rodríguez Clusella i protagonitzada pel jove actor Albert Salazar, guanyador de diversos premis a millor actor com ara el Premi Max 2018, el Premi Butaca 2018 o el Premi de la Crítica de Barcelona 2018, entre altres. A més dels premis atorgats a Salazar com a millor actor, l'obra ha rebut diversos guardons, entre els quals trobem el Premi Max a l'autoria revelació, tres premis Butaca 2018 (millor espectacle petit format, text i direcció), dos premis Teatre de BCN 2018 (millor text i direcció) i un premi del públic MIT 2019 de la Mostra Internacional de Ribadavia.

Gener a l'Arniches

Durant el mes de gener, el Teatre Arniches ofereix una varietat de continguts culturals que inclou obres de teatre per a públic familiar, teatre per a adults i actuacions musicals. La música pren protagonisme de la mà del grup valencià Gener, que presenta el seu treball Cante el cos elèctric el diumenge 19 de gener. Tres obres de teatre completen la programació de l'Arniches al gener. Birdie, una revisió d'Els ocells d'Alfred Hitchcock, d'Agrupación Señor Serrano, que es representarà el divendres 24 de gener. D'altra banda, L'Horta Teatre presenta la seua obra dirigida al públic familiar Horta el diumenge 26 de gener. I, per a tancar la programació del mes, la companyia d'Alacant ProduCirk, dins del cicle Des d'ací, farà a l'Arniches l'estrena absoluta de Tupper sex el dia 31 de gener. Entrades a la venda vía web.


Noticias relacionadas

next
x