programació cultura 

‘Agost a la fresca’ al Poble Nou de Benitatxell: dansà nocturna, cinema al carrer, poesia o la ‘Nit de les Bruixes’

28/07/2021 - 

POBLE NOU DE BENITATXELL.  L’oferta cultural i d’oci del Poble Nou de Benitatxell a l’estiu es consolida any rere any. L’àrea de Cultura ha preparat per a este mes d’agost un intens programa d’activitats que donaran inici el proper dimarts 3 amb una Dansà nocturna estàtica a càrrec del Grup de Danses Morro Falquí. Serà a les 22:00h als carrers La Pau i Major.

La programació també inclou cinema al carrer els dimecres 11, 18 i 25 i el dissabte 28 d’agost, a la plaça del Mercat, a les 22:00h. Es projectaran les pel·lícules ‘Padre no hay más que uno 2’, ‘Corre como una chica’, ‘La mort de Guillem’ i ‘Rural Cops’, del pobler Paco Soto.

La poesia és una de les altres grans apostes. El divendres 6 d’agost, el carrer Llebeig acollirà a les 20:00h la presentació del poemari ‘Mulier sapiens’, d’Ana Torres Comes; i el divendres 27, l’espectacle poètic ‘Las sin rostro’.

No pot faltar la ja habitual ‘Nit de les Bruixes’, que este any comptarà amb el teatre ‘La plata de Gaianes’ el dijous 26 d’agost, a les 19:00h, al jaciment arqueològic de la Cova de les Bruixes.

Els interessats i interessades en participar en les activitats poden apuntar-se a reservacultura@elpoblenoudebenitatxell.com o presencialment a l’Oficina de Turisme en horari de dimarts a dissabte, de 10:00 a 15:00 hores.

 

 

 

Noticias relacionadas

next
x