ENRIC NOMDEDÉU, SECRETARI AUTONÒMIC D'OCUPACIÓ I DIRECTOR GENERAL DEL SERVEF

"Per desgràcia, he de demanar disculpes sovint, però no perquè m'equivoque més que la resta"

Fotos: ESTRELLA JOVER

5/08/2018 - 

VALÈNCIA. "No volia que la política em canviara massa, sóc així de bèstia dient algunes coses". Enric Nomdedéu, un dels dirigents més carismàtics del Bloc, complix dos anys com a màxim responsable de les polítiques d'ocupació de la Generalitat.

En esta entrevista amb Plaza Radio, repassa el que ha ocorregut després d'assumir el "repte" de dirigir el Servef, des del "foc amic" que va envoltar el seu nomenament fins a la relació amb el conseller Rafael Climent o amb els càrrecs socialistes de la seua conselleria: "En el Servef anem de copes sense preguntar de quin partit és cadascú"

El qui també és exvicealcalde de Castelló, conegut per la claredat del seu discurs, es veu amb "coratge" per culminar alguns dels projectes que està posant en marxa en el seu departament, tot i que creu que el seu futur passa per tornar al sector privat.

A més, Nomdedéu dóna el seu pronòstic sobre les eleccions autonòmiques de 2019 i opina sobre els dirigents amb més projecció dins de Compromís, com el conseller d'Educació, Vicent Marzà, a qui definix com una "tanqueta" que té molt clar on va "per molt que vinga el TSJ".

També oferix el seu punt de vista sobre assumptes com la col·laboració publicoprivada com a model de gestió, el futur de l'ocupació o l'obertura del comerç els diumenges.

El secretari autonòmic d'Ocupació, veterà tuiter conegut per l'acidesa dels seus comentaris, admet haver-se sorprés davant la repercussió d'algunes de les seues piulades –"Tinc un sentit de l'humor molt bèstia"– però entén que algunes puguen molestar.

Este estiu canviarà el patinet per la bicicleta per poder seguir-li el ritme a sa filla de 9 anys, la qual li fa plantejar-se cada dia la seua visió del món: "Tot el dia sóc alumne de la meua pròpia vida".

Fotos: ESTRELLA JOVER

Noticias relacionadas

next
x