X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

PROGRAMA NÚM. 14

Ferits de lletra: Identitat i literatura

15/06/2019 - 

VALÈNCIA. El podcast setmanal dirigit i presentat per Felip Bens, junt amb Josep Vicent Miralles, ens parla hui de com la literatura modela la nostra percepció de les ciutats i de les societat, de com la literatura és important per a crear, consolidar o modificar les identitat col·lectives. La literatura és poder. Per això les novel·les més venudes solen transcórrer, de forma majoritària, en països i ciutats on hi ha poder. I els valencians? Tenim una literatura amb la qual sentir-nos identificats?

* Pots subscriure't per a rebre cada nou episodi per WhatsApp enviant un missatge amb la paraula FERIT o FERIDA al 605 66 36 70. Si tens un smartphone, pots fer-ho clicant ací. No oblides que has de guardar el número en l'agenda del teu mòbil.

 

Noticias relacionadas

next
x