Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

PROGRAMA núm. 28 

Ferits de Lletra: Tràcia, 4000 anys de vi, or i cavalls

25/01/2020 - 

VALÈNCIA. El podcast setmanal dirigit i presentat per Felip Bens i Josep Vicent Miralles ens acosta hui al món dels tracis, un poble que va ser sobirà d'una vasta àrea entorn als Balcans i que fon esborrat del mapa. Sabem dels tracis per la historiografia, des dels clàssics grecs, i pels jaciments. Creïen en la immortalitat, fruïen dels plaers del vi, adoraven l'honorabilitat de l'or i eren companyons inseparables dels cavalls, sense els quals no s'entén el seu món. També tenien una deïtat, el Genet traci, que recorda molt al nostre Sant Jordi.

* Pots subscriure't per a rebre cada nou episodi per WhatsApp enviant un missatge amb la paraula FERIT o FERIDA al 605 66 36 70. Si tens un smartphone, pots fer-ho clicant ací. No oblides que has de guardar el número en l'agenda del teu mòbil.

Noticias relacionadas

next
x