ELS ALCOIANS TREUEN A PASSEJAR EL SEU NOU TREBALL “III”

WANB per We Are Not Brothers

12/03/2018 - 

ALACANT. El 27 de febrer va eixir al carrer el nou disc dels alcoians  We Are Not Brothers (WANB), “ III ”, amb Oraculo Records , segell emergent especialitzat en darkwave i tots els seus subgèneres, amb l’intenció de produir vinils icònics d’edició limitada, produït en The Hit-Boutique Studio a Madrid per David Kano , i amb les col·laboracions d’ Ana Curra , Hugo Mas i The Suicide Of Western Culture.

L’àlbum és una  edició especial limitada que inclou un vinil solid black de 180 grams, masteritzat per Eric Van Wonterghem als estudis Prodam Berlin i amb els extres de l’ innersleeve imprés i tinta argento . L’ artwork és obra de Damià Llorens (Demian) , basat en les fotografies de J Furia i Jes Orquadi

“III” serveix per a un roto i per a un descosido, per a una rave íntima i per a una multitudinària comunió, enganxa les neurones amb l’apertura de La conocí en un concierto de Esplendor Geométrico, per a baixar de cop a les entranyes, enganxats de la veu d’Ana Curra, amb l’obscura i de vegades hipnòtica Europe is dead, inspirada en la topada Crudo-Varufakis, i fer-te saltar com una dosis d’speed, amb el seu Quijote màkina, com si als Einstürzende Neubauten els haguera posat bases Chimo Bayo, a València ist gefährlich. A partir d’aquí, una caiguda abismes del techno industrial, el dark, el post-punk i la subversió, des de la intro L'enigmàtic martell de Ned Ludd, que dóna pas al recitat percusiu d’Hugo Mas a 121 Xemeneies, i marcar-se tres autohomenatges a la festa i la diversió més rave: breakbeat hardcore, jungle i dubstep  a Aquesta rave és una merda;  guitarrades post-rock, ambient i distorsió en companyia dels amics Juanjo i Miquel The Suicide of Western Culture (TSWC) i el seu toc kraut, potser el tema més “assequible” del disc, Remember always to forget, junt amb el tancament de Morir més enllà d’Alfa Centauri, tota una banda sonora sideral comandada por l’orgànica percussió d’una bateria frenètica.

We Are Not Brothers són:

Damià (Llorens, electròniques i veu) Francho (Fran Sancho, electròniques) Rafa (Arques, guitarres) Juani (...g Pérez, baix, nou fitxatge que substitueix a la formació Blai Vañó, que sí va estar en tot el procés de creació del disc). Tot i que el nucli dur del grup el conformen Demian i Francho, la militància wandludista encalça a tots els que s’hi apropen.

Per a parlar del disc, els hem proposat una mena de test psicomètric, on han de respondre de manera breu a noms i conceptes relacionats amb el seu ecosistema musical, i un lloc idoni on escoltar cadascun dels 9 temes de “III”

Noms i conceptes

Ana Curra 

fascinació R y Hugo más respecte motivació

The Suicide of Western Culture 

amistat incondicional altaveus tremolant curiositat F culture

Fermín Muguruza 

respecte Kortatu agitació historia

Hugo Mas 

home de renaixença al S.XXI amic terra i poesia Fvisionari

David Kano 

El Capo vamos ya! J cycle esto suena fino fino!

Screenwarriors vj’s 

D un WANB més el hombre sin camisa lo que nos queda por pasar F un cajon de sastre donde siempre hay una solución para todo

Chimo Bayo 

fàstic ju-já J aserejé Chimo vaya,,,

Valtonyc 

frustració l’irrenunciable dret de sotmetre’s al càstig J ni papa nsnc

Detroit 

Alcoi Llibreria pistons les meues arrels musicals de la electrónica

Technotronic 

80s comercial què passa neng? J piscina d’El Preventori el meu germà

Throbbing Gristle 

pioners no els he escoltat llista de grups per descobrir enamorat

KLF 

poc estudiats (per la meua part) sigles rares J  Kilo Landa Foxtrot no recorde

Cabaret Voltaire 

avantguarda (tant el cafè de Zurich con la banda) nom xulo J a revoire eclecticisme

Ludisme lúdic

WANB merda ximo bayo

Un lloc on escoltar cada tema

‘La conocí en un concierto de Esplendor Geométrico’

un concert de Esplendor Geométrico en soletat, davant d’un equip brutal, a volum absurd. un güateque a Mordor Berghain (Berlin)

‘Europe is dead’

el parlament europeu a la pre-estrena d’Alcoi, amb Ana Curra

J pujant de S.Vicent amb el Rafetamobile després d’un assaig de Sensa Yuma

com diu Rafeta… a la pre-estrena d’Alcoi, amb Ana Curra

'València ist gefährlich’

Madrid, que sapien de quina pasta estem fets els valencians de festa, en algun garito alternatiu on posen una bona selecció de música eclèctica, rodejat de bona companyia J també al garito, amb el cap dins de l’altaveu La residencia (Valencia)

‘L'enigmàtic martell de Ned Ludd’

Qualsevol ciutat industrial tranquil, al final del dia, amb uns auriculars Al colisionador del CERN a lloms d’una partícula subatòmica Area 51

‘121 Xemeneies’

L’Alcoià i El Comtat (era el número de xemeneies que hi havien en estes dos comarques en el moment més gloriós de l’època industrial). a una fàbrica abandonada on es puguen vore grans, projectades, les audiovisuals de Martí Guillem. un derby de demolició als salons del Cercle Industrial d’Alcoi. una revolta de treballadors dins d’una fàbrica en contra de la situació contractual.

‘Aquesta rave es una merda’

un mitin del PP a una rave que mole a la plaça espanya d’Alcoi “el dia dels músics”.

Una església amb molta reverberació i amb un òrgan gegant.

‘Remember always to forget’

de festa amb els TSOWC. en un bolo que toquem junts Jajaja, vinga anem Rubí

‘Morir més enllà d’Alfa Centauri’

més enllà d’Alfa Centauri podria molar en un festival amb Toni Blanes a la bateria J escalant sense corda. mirar per la finestra de una nau espacial camí a un lloc desconegut

Noticias relacionadas

next
x