El cruet de peix és un d’eixos plats de tota la vida de la Marina. Un menjar de pobres mariner. Els pescadors l’acostumaven a fer (encara ho fan) dalt de la barca amb el peix amb què no comptaven. És a dir, aquell que no anaven a vendre al pòsit o a la llotja. Un plat senzill i suculent. Amb brou de morralla, ceba, credilla, all, tomaca, julivert, oli, sal i tot allò que vingués de la mar (mollets, rap, llucet, algun cranc i/o galeres). No hi ha desperdici. Tot s’hi val. Un peix es pot canviar per d’altre en funció del que hi haja. Cuina d’adaptació al medi. Un plat amb sabor a mar. Amb tradició i present també als fogons de les llars on les mares els sabien cuinar.

Últimas Noticias
-
1La Costa Blanca busca desestacionalizar y captar nuevos perfiles de viajeros en la ITB de Berlín
-
2Un mecanismo de plasticidad cerebral permite reorganizar el sentido del tacto durante el desarrollo, según el Instituto de Neurociencias UMH-CSIC
-
3Fotogalería | Explosión en la Piroctecnia Hermanos Sirvent de Alicante
-
4El Hospital Universitario del Vinalopó organiza el Congreso autonómico de Medicina Intensiva en Elche
-
5Barcala pide a Torres que se mantengan las plantillas y la red si prospera la OPA del BBVA al Sabadell

Suscríbete nuestro newsletter
Siempre al día de las últimas noticias
- De cruet de peix · AlicantePlaza · Alicante Plaza
-
- ALICANTE
- ELCHE
- ALACANTÍ
- MARINA BAIXA
- ALCOY-EL COMTAT
- VEGA BAJA
- ELDA-VINALOPÓ
- MARINA ALTA
- COMUNITAT VALENCIANA
- CULTURA
- EMPRESAS
- OPINIÓN
- FOTOGALERÍAS
- ESPAÑA
- INTERNACIONAL
- DEPORTES
- EDUCACIÓN
- TIERRA DE EMPRESAS
- SOSTENIBILIDAD
- SALUD Y VIDA
- PLAZA PODCAST
- REVISTA PLAZA
- PLAZA INMOBILIARIA
- CONSULTORIA
- MERCADOS
- INNOVACIÓN
- GASTRO
- FOGUERES
- MOTOR
- Quiénes somos
- Publicidad
- Contacto
- Acceso accionistas
- Aviso legal
- Política de privacidad
- Cookies