després d'un procés de primàries obertes a la ciutadania

Adriana Paredes encapçala la llista de Compromís per El Campello en les eleccions de 2023

4/12/2022 - 

EL CAMPELLO. Adriana Paredes, actual regidora de la coalició Compromís pel Campello, és la candidata que ha rebut el suport dels seus companys i companyes per a ser l'alcaldable en les eleccions municipals de 2023.

Paredes afirma que afronta aquest repte "amb il·lusió" i "amb moltes ganes de seguir treballant per El Campello, amb un projecte realista, sòlid i amb la màxima participació". La candidata a l'alcaldia destaca que a la llista l'acompanya un equip renovat i format "per gent preparada i honesta, persones arrelades al municipi i amb experiència en el món associatiu". A més, s'inclourà a afiliats amb experiència en altres campanyes i persones independents significatives per al municipi. "Totes i tots que aposten per un programa on el més important és el benestar de les persones en un municipi integrador, sostenible i compromés amb el seu temps i el seu territori".

Atenent als distints mètodes que la coalició Compromís oferia als seus col·lectius, Compromís pel Campello va optar pel métode de primàries obertes a la ciutadania, un clara ferramenta d'aprofundiment en la democràcia del partit i una oportunitat per a movilitzar i ampliar la base social. El nombre de votants ha sigut de 112 i l'ordre resultant d'aquesta primera fase de confecció de la llista és 1. Adriana Paredes 2. Cristina Boix 3. Laia García 4. Eduardo Sánchez 5. Guillem Forcadell.

Noticias relacionadas

next
x